Guidning Rundbalshuset

27:e Augusti 2022

Kassjödagen


27 augusti 2022

1 timme guidning

Kassjö, utanför Umeå

Inträde per person:

185 kr inkl. moms

(barn under 18 år gratis)

Laura & Erik

Vi har själva planerat och byggt det mesta av vårt hus under de senaste 5 åren, och har innan dess gått ett flertal kurser i både teoretisk och praktisk ekobygg, med fokus på halmbalar, lera, passivhus och hälsosamma materialval.

Guidning Rundbalshuset – Kassjödagen 27:e Augusti 2022

Under Kassjödagen har ni en unik chans att besöka Rundbalshuset och uppleva det på riktigt!

Vi har delat med oss mycket under byggprocessen, och nu få ni en möjlighet att se huset som är ”nästan klart”. Låt oss få visa er de alternativa byggmetoder vi har valt för att skapa ett så hållbart & hälsosamt hem som möjligt. Guidningar tar ca. en timme, med 45 min rundvandring där vi berättar mer om ambitionerna och visar resultatet och vår mestadels återbrukade inredningen. Vi avslutar med 15 min frågestund där ni har möjlighet att få svar på era funderingar.

Kolla tiderna nedan och välj i formuläret vilken tid och hur många personer du vill boka för. Vi tar endast emot besökare som har förbokat och betalat i förväg, inga drop-ins. Vi håller guidningarna på fastställda klockslag under dagen, guidningen är ca. 45 min + 15 min frågestund, vi tar emot max. 15 deltagare per tilffälle. Så säkra din plats genom bokning nedan. En länk för betalning av 185 kr inkl. moms per deltagare mailas ut en vecka innan.

Tider:
9:30-10:30
15:00-16:00

Vi ser fram emot att visa er vårt fantastiska hem.

Varmt välkomna! /Laura & Erik

Boka Här

Boka

Du får en bokningsbekräftelse via eposten du angett ovan.

Varmt välkommen!

Praktiskt

Tänk på att det är fortfarande en byggarbetsplats, och huset inte är klart än.

Du får ett till mail med en länk till betalningen (185kr pP) ca. 1 vecka före – tills dess kan du avboka din plats avgiftsfritt. Under Kassjödagen tar vi endast emot besökare som har förbokat och betalat i förväg , inga drop-ins.
Föräldrar ska ha uppsikt på sina barn, det är en villatomt / byggarbetsplats och ingen äventyrslekplats. Hundar får tas med i koppel och vistas utanför bostaden.

Det finns begränsat med parkering framför huset, så parkera gärna vid Bygårn och ta en promenad, eller parkera nära skogen på Vitbergsvägen. Samåk gärna eller ta en cykeltur om du har möjlighet. Du få en länk till en karta med bokningsbekräftelsen i epost.

Missa inte de andra spännande sakerna som händer i vår fina by under Kassjödagen och passa på att fika & äta stenungsbakad pizza.